mandag den 7. november 2011

Hvordan kan bandekriminalitet forebygges?
Vi har valgt artiklen ”Hvordan kan bandekriminalitet forebygges?”, der generelt oplyser omfanget af personer der er tilknyttet bandemiljøet, og hvor meget kriminalitet de begår. Overordnet handler artiklen om de generelle forhold vedrørende bandekriminalitet, der vil hjælpe den enkelte deltager med, at få større faktuelt viden om emnet inden temadagen. 


Flere skudopgør i rocker- og bandemiljøet
Vi har valgt ”Flere skudopgør i rocker- og bandemiljøet”, da den understreger at selvom der har været en massiv stor politisk og politimæssig indsat, florer der stadig mange våben rundt i rocker – og bandemiljøet. Alene i tredje kvartal i 2011 har der været 46 skyderier, hvor der til sammenligning i hele 2010 kun blev registreret 40 skyderier. Artiklen viser, at bandekrigen stadig er godt i gang, og at det er et emne der har stor betydning for hver enkelt dansker.

  
Sandbergs lærling på anklagebænken
Vi har valgt artiklen ”Sandbergs lærling på anklagebanken”, der fortæller historien om Mazdak Fabricius, en integreret HA rocker, som var med til at starte den nuværende bandekrig med drabet på Osman Nuri Dogan. Drabet har politiet siden kaldt startskuddet til bandekonflikten i hovedstadsområdet.

http://ekstrabladet.dk/112/article1652591.ece

Ingen kommentarer:

Send en kommentar